facebook tracking

Sommar med Vardaga!

En värdefull sommar. Som du minns.

Kul att du hittade hit!

Vi gissar att du vill möta äldre människor med lång livserfarenhet. Och att du tycker det är intressant att förstå vad en person verkligen behöver och vill.

Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är lyhörd och närvarande.

Om det här stämmer in på dig, så kanske du vill jobba med oss i sommar!

Sök utan CV!

Vad gör vi?

Vi finns där i vardagen för att de boende hos oss ska ha ett meningsfullt liv. Målet är att de ska kunna behålla sitt levnadssätt och sina vanor även om de har behov av hjälp och stöd. 

På våra äldreboenden gör vi många aktiviteter som till exempel går på promenad, spelar bingo, löser korsord, ser film och gör styrke- och balansgymnastik.

För att maten ska efterlikna de måltider de äldre själva brukade tillaga hemma, går vi mot mer hemlagad mat och försöker laga allt mer från grunden.

Till dig från oss...

- Du får genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.

- Du får möjlighet att visa vem du är. Ofta är sommarjobbet en ingång till en framtida tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen.

- Du bygger ditt framtida CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.

Sök utan CV!

Just nu kan du söka till alla våra enheter från innerstan till Norra Stockholm via denna annons. 

Registrera dig genom att svara på några frågor så försöker vi matcha lediga jobb med din profil, intresseområde och var du bor. 

Ps om du söker sommarjobb som geografiskt ligger någon annanstans så gå gärna in och titta på vår lediga Jobb lista istället. 

Sök utan CV
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor