facebook tracking

Kompetensutveckling med Lära

Utvecklas i din yrkesroll med vår egen utbildningsorganisation

För att trivas på jobbet och utvecklas i din yrkesroll är kompetensutveckling viktigt. Via vår egen utbildningsverksamhet Lära erbjuder vi utbildning, handledning och kompetenshöjande insatser.

Utmärkande för Lära är fokus på kunskaper som gör skillnad i din vardag och skapar beteendeförändring i verksamheten. Det kan till exempel handla om demenscertifiering av hela boenden, utbildningar i arbetsmiljö, kost och näring och annat som rör den dagliga verksamheten.

Läs mer om Läras verksamhet 

Lära i korthet

Utbildningar för medarbetare
Lära erbjuder utbildningar och workshops för dig som är medarbetare i Vardaga. Det kan till exempel handla om demens eller annat som är användbart i din vardag.
Handledning
För att lösa en specifik pedagogisk utmaning kan Lära ge handledning till en enskild verksamhet, där hela arbetsgruppen medverkar under en avgränsad tidsperiod.
Unik i branschen
Lära finns i hela Sverige och vänder sig även till externa deltagare. Alla utbildare har lång praktisk erfarenhet och gedigen teoretisk kunskap. Det är unikt i vår bransch att ha en egen utbildningsorganisation av Läras storlek.

Vill du jobba på Vardaga?

Se lediga jobb
Tillbaka till startsidan

  

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor